Molhe Apartment

This apartment had two main bedrooms and one maid’s room. The goal was to transform it in a three- bedroom apartment and reorganize the spaces, making them more functional.

For this purpose, the corridor of rooms was extended so as to also serve the room that previously was only accessed by the kitchen.

This room became a suite and the common bathroom was divided into two, creating another wc with access through the main hal.

The kitchen was also redesigned now having a small dining space.

The remaining spaces also connect with the new image of the apartment, especially the living room that, having simpler lines and lighter colors now, manages to stand out and value the surrounding landscape.

Project Molhe Apartment Rehabilitation
Client Private Client
Date 2016
Location Porto, Portugal
Area 116m2
Share